Uporabno

Zapišite si recept, preden ga izbrišejo: Ta stari recept uniči VSAKO bolezen

Objavil: pokukajsi | 09.01.2020

Ta recept je star že več let in je dobro skrit pred javnostjo, saj predstavlja veliko grožnjo farmacevtski industriji.

 


 

 

Svetujemo vam, da ga zapišete čim prej, ker ga nenehno odstranjujejo.

To je posebna vrsta vina, ki ga izdelujejo iz borovnic in smreke.

Borovnice vam lahko zmehčajo kožo in celo preprečijo raka, povečajo imuniteto...

Konkretno, te jagode vsebujejo več antioksidantov kot katero koli drugo presno sadje ali zelenjava do zdaj.

Večina njihova moč izvira iz pigmenta, odgovornega za modro barvo.

So odlični za vid in zdravo srce.

Znižajo raven sladkorja v krvi in tudi topijo maščobe okoli želodca. Pomagajo pri zaprtosti.

Kozarec surovih borovnic vsebuje približno štiri grame vlaknin.

Topna vlakna, ki jih najdemo v borovnicah, lahko absorbirajo 11 do 16-krat večjo lastno težo v vodi in tako pospešijo presnovo.

 

Fotografija je simbolična 

 

 

Borovnice imajo velike količine mangana, ki igra veliko vlogo pri razvoju kosti.

Na drugi strani imajo smrekove jagode nenavaden okus in se večinoma uporabljajo kot začimba v evropski in indijski kuhinji.

Te jagode so v stari Grčiji uporabljali kot zdravilo, njihove zdravstvene koristi pa so znane še danes.

Ena izmed najbolj koristnih sestavin smreke je 4-terpinenen, ki pomaga znižati raven sečne kisline, izboljša prebavni sistem in zmanjša tveganje za pojavo virusov.

Kombinirane jagode imajo neverjeten učinek na naše zdravje.

Recept pravzaprav temelji na borovnicah in smrekah, utopljenih v vinu in žganju, v resnici pa je vrsta borovničevega vina.

 


 

 

Zdravilo se uporablja predvsem pri težavah s slabo prekrvavitvijo in slabo krvno sliko, glavoboli in omotico ter pri drugih podobnih težavah, pozabljivosti in slabem spominu.

Zdravilo lahko uživate tudi, če imate težave s šibkim srcem.

V ta namen je podobna pijača iz borovnic omenjena tudi v zapisih, ki so jih našli v Londonu iz leta 1696.

Seznam vseh prednosti tega ljudskega zdravila se tu ne konča.

To vino bi morali poskusiti kot rešitev za težave pri vseh akutnih in kroničnih boleznih želodca in črevesja ter proti prebavnim motnjam in vnetjem debelega črevesa.

Vino uspešno uravnava prebavno floro ter uničuje in uravnava razmnoževanje škodljivih bakterij.

Vino pomaga tudi pri pomanjkanju apetita in šibkosti, ki jo povzroča bolezen, operacija ali zmanjšanje imunosti.

Ker sta cirkulacija in prebava ključnega pomena za zdravje, z dobrim delovanjem srca in možganov, je jasno, zakaj so to vino imenovali zdravilo za vsako bolezen.

 


 

 

Potrebne sestavine:

  • pol kilograma svežih borovnic
  • pol kilograma smrekovih jagod
  • 1 liter dobrega domačega rdečega vina
  • pol litra močnega domačega žganja
  • 3 žlice domačega medu
  • 3 žlice sladkorja


Postopek priprave:

Operite borovnice in jagode položite v velik kozarec. Vino prelijte tako, da pokrije jagode.

Pustite stati v hladilniku 48 ur. Nato zmesi dodamo pol litra žganja, med in sladkor.

Vse dobro premešamo, da se med in sladkor raztopita. Pustite, da celotna mešanica stoji 7 dni.

Po tem je pripravljena za uporabo.

 

Navodila za uporabo:

Zdravilo se uporablja tako, da zaužijete 4 žlice tega vina zjutraj in zvečer.

V vsakem odmerku naj bo nekaj borovnic,  pred požiranjem jih dobro prežvečite.

Vino se uporablja 3 dni zjutraj in zvečer, nakar sledi 2 dni premora.

Uporabljajte, dokler ne porabite celotnega odmerka tega recepta.
 

 

Fotogalerija