Ocvrt krompir: Nekateri pravijo, da zanj še nikoli niso slišali, čeprav je to neverjetno dobra stvar
Objavil: pokukajsi | 01.04.2020
Gre za iznajdljivo poslastico, ki je že sama po sebi lahko dobra, a je v bistvu priloga.
Zelo okusen je kot priloga, veliko ljudi ga je z vsem v bistvu.
Ker mnogi za to še niso slišali, vam bomo pokazali ta preprost recept.
Krompirja ni treba kuhati!
Narežete ga surovega, date v ponev in ocvrete.
Slastna, preprosta in poceni, vendar vredna poskusa.
Fotografija je simbolična
Sestavine:
krompir,
sol (in/ali druge začimbe)
krušne drobtine
moka
jajca
olje
Priprava:
Krompirja ni treba predhodno kuhati, ampak surovega narežemo na tanke in dolge rezine, dodamo sol (ali potresemo z vegeto) in paniramo kot dunajca.
Prepražimo kot pomfri z veliko maščobe.
S to metodo lahko cvrete veliko vrst zelenjave.
Zelo okusen krompir je še boljši z malo omake iz česna in kisle smetane.
POSNETKI NADZORNE KAMERE: Za nesrečo na Štajerski avtocesti je kriva voznica!
VIDEO: Moškega z vozičkom z nožem napadli migranti
Za siamski dvojčki Brittany in Abby ni ovir: Vozita avto, ena se je celo poročila
´AirCar` prvi leteči avtomobil na svetu, ki se lahko iz cestnega vozila spremeni v letalo v manj kot treh minutah