Ocvrt krompir: Nekateri pravijo, da zanj še nikoli niso slišali, čeprav je to neverjetno dobra stvar
Objavil: pokukajsi | 01.04.2020
Gre za iznajdljivo poslastico, ki je že sama po sebi lahko dobra, a je v bistvu priloga.
Zelo okusen je kot priloga, veliko ljudi ga je z vsem v bistvu.
Ker mnogi za to še niso slišali, vam bomo pokazali ta preprost recept.
Krompirja ni treba kuhati!
Narežete ga surovega, date v ponev in ocvrete.
Slastna, preprosta in poceni, vendar vredna poskusa.
Fotografija je simbolična
Sestavine:
krompir,
sol (in/ali druge začimbe)
krušne drobtine
moka
jajca
olje
Priprava:
Krompirja ni treba predhodno kuhati, ampak surovega narežemo na tanke in dolge rezine, dodamo sol (ali potresemo z vegeto) in paniramo kot dunajca.
Prepražimo kot pomfri z veliko maščobe.
S to metodo lahko cvrete veliko vrst zelenjave.
Zelo okusen krompir je še boljši z malo omake iz česna in kisle smetane.
Pretresljiva zgodba ženske, ki je ugotovila, da ni mati otrok, ki jih je rodila!
Pes še vedno čaka ob postelji svojega pokojnega lastnika
Najnevarnejši sprehod na svetu, kjer se govori, da vsako leto umre 100 ljudi
Delfina našli ustreljenega na plaži - z ´več naboji`v trupu